CARELIA вграден смесител за вана и душ с квадратна форма

CARELIA вграден смесител за вана и душ с квадратна форма

199.20лв.
без ДДС: 166.00лв.
Производител:ROCA
Модел: Carelia смесител за вана/душ за вграждане с квадратна форма
SKU: A5A0C8AC0K
Стока В наличност

Накратко

Смесителите от серията Carelia са изработени от Рока. Испанската компания предлага уникални нови тегнологии внедрени при изработката на батериите с це...

Смесителите от серията Carelia са изработени от Рока. Испанската компания предлага уникални нови тегнологии внедрени при изработката на батериите с цел удобството Ви! EVERSHINE и SOFTTURN характеризират продуктите от серията и ги правят перфектния избор за Вашата баня и кухня. Смесителят за вграждане за вана/ душ Ви предлага тези нови технологии в комбинация с изтънчен италиански дизайн!

EVERSHINE технологията е разработена Roca от  за да осигури качествено хромираното покритие на смесителите с голяма устойчивост на агресивни компоненти. SOFTTURN е иновативна технология на испанския приозводител Roca, която осигурява максимален комфорт при използване на ръкохватката на смесителя. Тя позволява възможност за прецизно настройване на силата и температура на водната струя.

Рока е производител на смесители по европейски стандарт като сама  разработва, проучва и внедрява новите технологии в своите продукти. Доверете се на опита и изберете надеждните артикули от ROCA!

Ново

0.00лв.
-42%

ATLAS Round Душ-система с подвижен душ и душ-пита ..

474.30лв.   822.00лв. 
-37%

ONA Стенна тоалетна с конструкция DUPLO, капак пла..

769.12лв.   1,212.00лв. 
Ново

0.00лв.
-34%

VICTORIA PRO 60 шкаф за баня с умивалник в бял гла..

618.00лв.   936.00лв. 
Този сайт използва "бисквитки" за да подобри предлаганите услуги. [Повече информация.]