Ваната е желано място за релакс в края на деня. Акрилна или стоманена , с хидромасаж или аеромасаж, ваната освен освежаваща роля може да има и лечебни качества в зависимост от вградените в нея функции. Предлагаме и чугунени вани за изискания вкус или в специален ретро-стил. Видовете вани са следните:

Вградена правоъгълна вана

Вградените са най-лесните за инсталиране и най-евтините вани, които можете да си закупите. Предлагат се в разновидност от двата размера - в ширина и в дължина. Могат да се окомплектоват с хидромасаж и аеромасаж. Предлагат се също варианти с осветление, озониране на въздуха и система със самопочистване. Обикновено са от санитарен акрил или стомана със специално керамично покритие за по-голяма чистота на повърхността. Roca предлага и чугунени вани за вграждане с необходимата окомплектовка. Вградената вана е онзи тип, който ние всички познаваме и най-вероятно ползваме от години. Тази вана пасва чудесно на стандартните правоъгълни бани, като често това дава възможност над ваната да се монтира душ и да се ползва по двата начина. За целта се монтира смесител с чучур и подвижен душ.

Свободно стояща вана без крачета

Искате нещо нестандартно - тогава изберете свободностояща вана без крачета. Този уникален вид вана има нужда от място, в което да бъде инсталирана. Може да бъде допряна до стена или пък не – изборът е изцяло ваш. Истината е, че изискват доста място. Освен това предлага цялата необходима арматура и монтажни елементи (сифон, крачета, панели ) и трябва да се изпълни по предвидения от производителя начин, за да останете напълно доволни от красотата и удобството, които предлага. Свободно стоящата вана е луксозен акцент в банята и е добре да се постави на централно място като се допълни от правилния смесител.

Ъглова вана

Ъгловите вани са предвидени за по-голямо пространство. Те са с по-голям обем от правоъгълните и да се напълнят ако сте на бойлер може да се окаже доста трудно. Предпочитано решение са като вариант на двойна вана или минибасейн, но без опцията за подгряване на водата, ето защо е добре да са снабдени с допълнителни функции като аеромасаж или хидромасаж, за да се възползвате до максимум от тонизирането на тялото, което ъгловата вана предлага.

Свободно стояща вана на крачета

Свободно стоящите вани не са свързани със стените на помещението. Тези класически вани изискват голяма баня в която да се поберат и същевременно достатъчно място за преминаване. Тези вани внушават простор и свобода на движенията. Тяхна важна особеност е, че всички водопроводни елементи трябва да бъдат изпълнени по дизайнерско решение за помещението, което да представи подходящо лукса на този красив висококачествен интериорен продукт в банята.

Прочетете и нашите съвети за всичко важно, което трябва да знаете при избор на вана!

Покажи повече

ВАНИ

ARIANE Свободностояща вана 1650 х 750 mm от STONEX - Coffee/White

6,309.60лв.

BECOOL BIPLAZA Акрилна вана 1800

2,524.80лв.

BECOOL BIPLAZA Акрилна вана 1900

3,128.40лв.

BECOOL BIPLAZA Акрилна вана с хидро и аеро масаж 1800

15,439.20лв.

BECOOL BIPLAZA Акрилна вана с хидро и аеро масаж 1900

16,557.60лв.

BECOOL Акрилна вана 1700

1,489.20лв.

BECOOL Акрилна вана 1800

1,737.60лв.

BECOOL Акрилна вана 1900

2,640.00лв.

BECOOL Акрилна вана с хидро и аеро масаж 1700

13,424.40лв.

BECOOL Акрилна вана с хидро и аеро масаж 1800

14,103.60лв.

BECOOL Акрилна вана с хидро и аеро масаж 1900

13,088.40лв.

EASY Акрилна вана S 1400

748.80лв.
Показва 1 до 12 от 111 (10 страници)
Този сайт използва "бисквитки" за да подобри предлаганите услуги. [Повече информация.]