Моноблок тоалетни Roca от Рокандо ООД. Тоалетните тип моноблок са най-популярни у нас, особено за частни жилища. Предлагаме както стандартни, така и компактни модели от различни колекции на Roca, Laufen и Fayans. При нас ще откриете множество модели с долно, задно или варио оттичане, така че тоалетната да пасне безпроблемно с наличната ВиК конфигурация.

Част от нашите предложения могат да бъдат поръчани освен в класическия бял гланц, но и в спектър от стилни цветове, включително бял мат, черен мат, кафе мат, перла и др. Подобрете естетиката на вашата баня с разнообразни цветови опции за избрани колекции Roca, добавящи нотка изтънченост към всяко пространство. Испанската марка има модели, които могат да се поръчат със Supraglaze® покритие, което е по-малко поресто и съответно по-гладко. Това означава по-добра хигиена и по-лесна поддръжка на моноблок тоалетната.

Възползвайте се от нашите ексклузивни промоционални предложения, които осигуряват превъзходно качество на отлични цени. В Рокандо ООД разбираме важността на достъпността, без да правим компромис с качеството, което прави нашите моноблок тоалетни идеалният избор за тези, които търсят баланс между качество, цена и дизайн.

Разбира се, можем да удоволетворим и най-претенциозните дизайнери и архитекти с премиум колекциите на Roca, предлагащи моноблок тоалетни, които безпроблемно се интегрират с цялостния дизайнерски език на вашата баня. Испанската марка има и моноблок предложение в сегмента на смарт тоалетните, комбинирани с електронно биде за още по-добра хигиена.

Моноблок тоалетните на Roca се отличават не само с естетическия си вид, но и със своята надеждност. С 10 години гаранция на санитарния порцелан можете да се доверите на дълготрайността и качеството на марката. Изпитайте спокойствие, знаейки, че сте инвестирали в продукт, който не само издържа изпитанието на времето, но и можете да разчитате на сервиз в случай на нужда. Като надежден доставчик, Roca поддържа наличности от резервни капаци дори и след като даден модел вече не се произвежда.

В Рокандо ООД предлагаме пълна гама от капаци и седалки за моноблок тоалетни. Можете да изберете стандартен или тънък капак, или капак от композитния материал с антибактериални свойства Supralit. Насладете се на удобството на механизмите за плавно затваряне, добавяйки нотка лукс към ежедневието ви.

Превърнете тоалетната в удобно, функционално и лесно за почистване място с нашата гама от моноблок тоалетни Roca, Laufen и FAYANS.

Покажи повече

МОНОБЛОК

CARMEN Ретро моноблок със седалка и капак забавено падане Supralit

1,645.20лв.

DEBBA ROUND Rimless Моноблок с долно захранване и седалка и капак SUPRALIT

481.20лв.

DEBBA ROUND Rimless Моноблок със странично захранване и седалка и капак плавно падане

522.00лв.
-41%

DEBBA ROUND Моноблок с хоризонтално оттичане, казанче с долно захранване и седалка и капак плавно падане Slim - Промоция!

307.12лв. 522.00лв.

DEBBA SQUARE Rimless Моноблок с долно захранване и SLIM седалка и капак плавно падане

594.00лв.

DEBBA SQUARE Rimless Моноблок с долно захранване и SUPRALIT седалка и капак плавно падане

598.80лв.
-39%

DEBBA Square Rimless Моноблок с хоризонтално оттичане, казанче със странично захранване и капак забавено падане Slim - Промоция!

399.00лв. 649.20лв.

DEBBA SQUARE Rimless Моноблок със странично захранване и седалка и капак плавно падане SUPRALIT

590.40лв.
-34%

DEBBA Square Моноблок с хоризонтално оттичане, казанче с долно захранване и капак забавено падане Slim - Промоция!

307.12лв. 466.80лв.
-41%

DEBBA SQUARE Моноблок със странично захранване и Slim седалка и капак забавено падане - Промоция!

351.12лв. 594.00лв.
-12%

GAP ROUND Compact Компактен моноблок долепен до стената със седалка и капак забавено падане Supralit, странично захранване на казанчето

988.13лв. 1,128.00лв.
-56%

GAP ROUND Моноблок с безконтактен сензорен изпускател, казанче със странично захранване и капак със забавено падане Slim - Промоция!

551.76лв. 1,263.60лв.
Показва 1 до 12 от 61 (6 страници)
Този сайт използва "бисквитки" за да подобри предлаганите услуги. [Повече информация.]