Добре дошли в нашата обширна колекция тоалетни Roca, където стилът среща функционалността. Разгледайте разнообразна гама от тоалетни, проектирани да отговарят на различни предпочитания и възможности за монтаж, като гарантираме, че ще откриете идеалното решение за вашето пространство. От съвременни стенни тоалетни чинии през класически моноблок тоалетни, както и такива с монтаж на пода за вградено казанче – Рокандо ООД предлага разнообразие от възможности, които да отговарят на вашия вкус и потребности. Включително компактни модели, подходящи за малки пространства.

Нашите тоалетни са достъпни в гама от цветове, вариращи от класическия бял гланц през изтънчения бял мат, смелия черен мат, винаги топлия кафе мат, както и елегантна перла. Ние разбираме, че всеки детайл има значение, когато става дума за проектиране на вашето пространство. Така, цветните тоалетни осигуряват възможността да имате, това което отговаря на естетическите ви предпочитания.

За тези, които дават приоритет на хигиената, тоалетните Roca могат да бъдат оборудвани с безконтактни активатори, което ги прави идеални за обществени места, където чистотата е от първостепенно значение. Безконтактната технология не само добавя модерен щрих, но и минимизира разпространението на микроби, подобрявайки цялостната хигиена на употреба.

Качеството е в основата на продуктите, които предлагаме и ние в Рокандо знаем, че добрият дизайн и ергономичност играят решаваща роля при разграничаването между превъзходна и обикновена тоалетна. Тоалетните Roca се произвеждат с усъвършенствана технология за глазиране. Това осигурява гладка и непореста повърхност, устойчива на замърсяване и петна. Колкото по-високо е качеството на глазировка, толкова по-малко вероятно е да се натрупа мръсотия, което прави почистването и поддържането на добра хигиена по-лесно.

Когато става въпрос за закупуване на тоалетна, изборът на добре утвърдена марка е от първостепенно значение. Той не само гарантира превъзходен продукт, но и осигурява достъп до резервни части и аксесоари в дългосрочен план. Нуждаете се от нов капак за тоалетна? Няма проблем. За тоалетните Roca можете лесно да намерите и замените части, гарантирайки дълготрайност и ефективност на покупката.

Не забравяйте и възможността да се запознаете и със смарт тоалетните Roca. Те са комбинирани с електронно биде, вградено в капака и предлагат качествено ново ниво на хигиена. Смарт тоалетните се управляват с дистанционно, предлагат нагреваема седалка, мъжко и дамско измиване, функция „подсушаване“, както и самопочистваща се канюла. 

Научете повече за нашите първокласни тоалетни, които съчетават стил, иновация и издръжливост. Изберете от нашата разнообразна селекция и се насладете на спокойствието, което идва с инвестирането в качествени и реномирани продукти.

Покажи повече

ТОАЛЕТНИ

-25%

ADELE Комплект окачена тоалетна, капак със забавено падане и структура за вграждане ACTIVE с бутон - Промоция!

417.00лв. 558.00лв.
-27%

ADELE Комплект окачена тоалетна, капак със забавено падане и структура за вграждане ACTIVE с Бял бутон - Промоция!

385.00лв. 528.00лв.

CARMEN Ретро моноблок със седалка и капак забавено падане Supralit

1,645.20лв.

DEBBA ROUND Rimless Моноблок с долно захранване и седалка и капак SUPRALIT

481.20лв.

DEBBA ROUND Rimless Моноблок със странично захранване и седалка и капак плавно падане

522.00лв.
-31%

DEBBA Round Комплект стенна тоалетна структура ACTIVE One структура SLIM капак плавно падане и Черен/Хром бутон - Промоция!

485.76лв. 700.80лв.
-30%

DEBBA ROUND Комплект стенна тоалетна със структура ACTIVE One, SLIM капак плавно падане и Бял бутон - Промоция!

463.76лв. 664.80лв.
-41%

DEBBA ROUND Моноблок с хоризонтално оттичане, казанче с долно захранване и седалка и капак плавно падане Slim - Промоция!

307.12лв. 522.00лв.

DEBBA SQUARE Rimless Моноблок с долно захранване и SLIM седалка и капак плавно падане

594.00лв.

DEBBA SQUARE Rimless Моноблок с долно захранване и SUPRALIT седалка и капак плавно падане

598.80лв.
-39%

DEBBA Square Rimless Моноблок с хоризонтално оттичане, казанче със странично захранване и капак забавено падане Slim - Промоция!

399.00лв. 649.20лв.

DEBBA SQUARE Rimless Моноблок със странично захранване и седалка и капак плавно падане SUPRALIT

590.40лв.
Показва 1 до 12 от 179 (15 страници)
Този сайт използва "бисквитки" за да подобри предлаганите услуги. [Повече информация.]