Тук ще откриете смесители за баня на Roca, HANSGROHE, FAYANS и други доказани марки, разработени в цели серии или колекции - смесители за вана и душ, смесители за умивалник, смесители за биде, смесители за душ, както и смесители за кухня. Според начина на монтаж има стенни смесители или стоящи смесители. Предлаганите от нас модели са с вградени функции за икономия на вода. Новост са термостатичните смесители, които са на механичен принцип на действие и бързо осигуряват желаната температура на водата. Всички смесители са снабдени с керамични глави за лесно и плавно пускане на водата. Производителите предлагат и концепцията вграден смесител, при която всички части на смесителя остават скрити в стената или под плота, а видими остават само ръкохватките за пускане на водата и чучура.

За обществени места предлагаме следните видове смесители: смесители за време, при които водата тръгва след натискане и спира след определен период от време и смесители с фотоклетка, при които пускането става при регистриране на движение и после потока на водата спира след зададено предварително време. Те са по-скъпи от останалите смесители, но на места с голям човекопоток спестяват големи количества вода.

Смесителите на Roca имат два вградени механизма за икономия на вода. Единият е т.н. троен аератор, който представлява система от въртящи се под напора на водата мрежички, благодарение на което в съдържанието на водния поток 1/3 от количеството са въздушни мехурчета. Другият е междинното положение 50% на ръкохватката при първо пусакне на водата, което се преодолява с усилие и така се пести от силата на струята, необходима за измиване. Последното предложение на производителите са т.н. смесители с COLD START (студен старт) на работен режим. Тук студената вода е при средно положение на ръкохватката и движението е само наляво до 90 градуса, което също е направено с цел да се пести вода и енергия. Резбата на входната тръба за вода (мм) е 3/8" на всички смесители от предлаганите производители и това е стандарт на европейския пазар.

Прочетете повече за предимствата на смесителите Roca  в нашия блог.

Покажи повече

СМЕСИТЕЛИ

L20 Смесители за баня - Промоционален комплект!

591.84лв.
-16%

Naia вграден смесител за вана-душ

369.00лв. 436.80лв.
Тази ограничена оферта приключва
-8%

ONA Вграден смесител вана-душ с автоматичен преключвател, Rose Gold

451.54лв. 490.80лв.
Тази ограничена оферта приключва
-8%

ONA Вграден смесител вана-душ с автоматичен преключвател, Черен Мат

420.62лв. 457.20лв.
Тази ограничена оферта приключва
-8%

ONA Висок смесител за умивалник с клик-клак, TItanium Black

536.54лв. 583.20лв.
Тази ограничена оферта приключва
-8%

ONA Смесител за умивалник с клик-клак, Rose Gold

356.59лв. 387.60лв.
--4%

Stella Тръбно окачване 700 мм с окачалка за душ

75.00лв. 72.00лв.

VICTORIA смесител вана и душ без аксесоари

181.20лв.

Lanta вграден смесител 1/2" за вана или душ

438.00лв.

Lanta вграден смесител 1/2" за вана-душ с автоматичен превключвател

516.00лв.

AMURA смесител за вана и душ

645.60лв.
-9%

ANARA 3 в 1 Комплект смесители за умивалник, вана-душ и тръбно окачване - ПРОМОЦИЯ

477.00лв. 525.60лв.
Показва 1 до 12 от 293 (25 страници)
Този сайт използва "бисквитки" за да подобри предлаганите услуги. [Повече информация.]