SMART SHOWER Смарт душ-система Roca

SMART SHOWER Смарт душ-система Roca

5,010.00лв.
без ДДС: 4,175.00лв.
Производител:ROCA
Модел: SMART SHOWER Смарт душ-система Roca
SKU: A5D114AC00
Стока По поръчка

Накратко

Докоснете се до повече комфорт и удоволствие в банята от Roca с термостатична смарт душ-система от испанската марка. Комплектът на смарт душ-система R...

Докоснете се до повече комфорт и удоволствие в банята от Roca с термостатична смарт душ-система от испанската марка.

Комплектът на смарт душ-система Roca съдържа:

  • Душ-глава Roca Raindream 350х350 мм
  • Контролен панел Roca Smart Shower
  • Душслушалка Roca Stick Square
  • Сатиниран шлаух Roca Neo-Flex
  • Държач за душ-слушалка Roca Aqua


IoT е почти навсякъде – фитнес гривни, смарт климатици, роботизирани прахосмукачки и още много.

Roca трансферира тази технология в банята със своето smart shower решение. Умната душ-система на Roca впечатлява с контролен панел с тъчскрийн LED екран и дебелина от 12 мм, оборудван с температурни контроли и осветени бутони. Смарт душът на Roca е с ергономичен дизайн и се управлява лесно дори от деца и възрастни.

Умната душ-система на Roca се комбинира с приложение за смартфон, чрез което можете да управлявате всички нейни функции. Можете да програмирате душа да напълни ваната в точно определен момент или пък да проверите консумацията си на вода и енергия.

Притежателите на тази душ-система могат да създадат лични настройки в собствен профил за перфектния душ. Изберете температура, сила на водата и извод (душ-пита или слушалка). Всичко това се запазва в личния профил и всеки път имате перфектното изживяване. Освен това можете да активирате душ-системата чрез приложението, така че когато влезете в банята, тя ще е напълно готова.

Умната душ-система има защита, предпазваща децата от изгаряне с гореща вода, както и може да ограничи дебита на водата до желани нива.

В допълнение, smart shower системата на Roca има функция самопочистване, която след употреба освобождава вода под високо налягане, за да отстрани котлен камък или други замърсявания. Системата предлага и 6-минутна програма за дезинфекция, при която освобождава под налягане вода с температура от 72оС, за да отстрани от дюзите възможни бактерии.

Мобилното приложение на душ-системата предлага пълна статистика за консумацията на вода и енергия, но освен това има и възможност за пауза – така не хабите вода, докато нанасяте душ-гел или сапун, а когато активирате системата отново – тя отговаря с душ с предпочитаната от потребителя температура и интензитет.

Важно: душ-панелът работи със захранване от електрическата мрежа

Ново

0.00лв.
-42%

ATLAS Round Душ-система с подвижен душ и душ-пита ..

474.30лв.   822.00лв. 
-37%

ONA Стенна тоалетна с конструкция DUPLO, капак пла..

769.12лв.   1,212.00лв. 
Ново

0.00лв.
-34%

VICTORIA PRO 60 шкаф за баня с умивалник в бял гла..

618.00лв.   936.00лв. 
Този сайт използва "бисквитки" за да подобри предлаганите услуги. [Повече информация.]