Смарт душ-система Roca с хидромасаж

Смарт душ-система Roca с хидромасаж

4,978.80лв.
без ДДС: 4,149.00лв.
Производител:ROCA
Модел: Смарт душ-система Roca с хидромасаж
SKU: A5D124AC00
Стока В наличност

Накратко

Докоснете се до повече комфорт и удоволствие в банята от Roca с хидромасажна и термостатична смарт душ-система от испанската марка. Комплектът на хидр...

Докоснете се до повече комфорт и удоволствие в банята от Roca с хидромасажна и термостатична смарт душ-система от испанската марка.

Комплектът на хидромасажна смарт душ-система Roca съдържа:

  • Душ-глава Roca Raindream 350х350 мм
  • Хоризонтален джет Roca Puzzle 124x79x124 мм
  • Контролен панел Roca Smart Shower
  • Душслушалка Roca Stick Square
  • Сатиниран шлаух Roca Neo-Flex
  • Държач за душ-слушалка Roca Aqua


IoT е почти навсякъде – фитнес гривни, смарт климатици, роботизирани прахосмукачки и още много.

Roca трансферира тази технология в банята със своето smart shower решение. Умната душ-система на Roca впечатлява с контролен панел с тъчскрийн LED екран и дебелина от 12 мм, оборудван с температурни контроли и осветени бутони. Смарт душът на Roca е с ергономичен дизайн и се управлява лесно дори от деца и възрастни.

Умната душ-система на Roca се комбинира с приложение за смартфон, чрез което можете да управлявате всички нейни функции. Можете да програмирате душа да напълни ваната в точно определен момент или пък да проверите консумацията си на вода и енергия.

Притежателите на тази душ-система могат да създадат лични настройки в собствен профил за перфектния душ. Изберете температура, сила на водата, както и комбинация от душ-пита и хидромасажни джетове. Всичко това се запазва в личния профил и всеки път имате перфектното изживяване. Освен това можете да активирате душ-системата чрез приложението, така че когато влезете в банята, тя ще е напълно готова.

Умната душ-система има защита, предпазваща децата от изгаряне с гореща вода, както и може да ограничи дебита на водата до желани нива.

В допълнение, smart shower системата на Roca има функция самопочистване, която след употреба освобождава вода под високо налягане, за да отстрани котлен камък или други замърсявания. Системата предлага и 6-минутна програма за дезинфекция, при която освобождава под налягане вода с температура от 72оС, за да отстрани от джетовете и дюзите възможни бактерии.

Мобилното приложение на душ-системата предлага пълна статистика за консумацията на вода и енергия, но освен това има и възможност за пауза – така не хабите вода, докато нанасяте душ-гел или сапун, а когато активирате системата отново – тя отговаря с душ с предпочитаната от потребителя температура и интензитет.

Важно: душ-панелът изисква захранване от електрическата мрежа

-15%

NEXO 55 / 44 Умивалник

96.00лв.   112.56лв. 
-47%

EVEN-T ROUND душ-колона термостатична с регулиране..

803.00лв.   1,521.60лв. 
-36%

Душ-система Roca ATLAS Round с подвижен душ и душ-..

470.00лв.   733.08лв. 
-35%

GAP Rimless стенна тоалетна с конструкция DUPLO, к..

682.00лв.   1,053.00лв. 
Ново

0.00лв.
-45%

Victoria DF фиксиран параван за душ корито с държа..

342.00лв.   616.80лв. 
Този сайт използва "бисквитки" за да подобри предлаганите услуги. [Повече информация.]