Добре дошли в категория "Сифони" на Рокандо - вашият онлайн магазин за обзавеждане на баня. Ние предлагаме разнообразие от сифони, подходящи за всяка баня. Независимо дали търсите линеен, точков, срещу миризми или за мивка/умивалник, при нас ще откриете висококачествени продукти, които съчетават функционалност и стил.


Линейни сифони

Линейните сифони са елегантно и модерно решение за вашата баня. Те се характеризират със своето изчистено дизайнерско излъчване и висока ефективност при оттичането на водата. Нашите линейни сифони са изработени от висококачествени материали, гарантирайки дълготрайна употреба. Когато поръчвате линеен сифон е важно да знаете дали се нуждаете от сифон с фланци или такъв без – тази окомплектовка се отразява в цената. 


Точкови сифони

Точковите сифони са практично и функционално решение за вашата баня. Тяхната компактна конструкция позволява лесна инсталация и поддръжка. Всички точкови сифони от Рокандо предлагат надеждна защита срещу запушвания и осигуряват ефективно оттичане на водата. Точковите сифони могат да бъдат със сух или воден затвор. В случай, че се нуждаете от сифон за баня срещу миризми, имаме оптимално предложения в тази посока.


Сифони против миризми

За да предотвратим неприятните миризми в банята, предлагаме сифони за баня против миризми. Тези иновативни продукти са проектирани да задържат неприятните аромати, предотвратявайки тяхното проникване във въздуха на банята. Сифоните срещу миризми на марката MAGDRAIN разчитат на магнитен клапан, който се отваря при наличие на вода и се затваря при нейното изтичане. Така комбинирате предимствата на сухия и водния затвор, като в същото време елиминирате техните недостатъци. Изберете сигурност и свежест с нашите сифони срещу миризми.


Сифони за мивка/умивалник

За стил и функционалност при умиване, разгледайте нашите сифони за мивка/умивалник. Те се отличават с елегантен дизайн и висококачествени материали. Създадени са със специално внимание към детайлите, за да осигурят надеждно оттичане на водата и да предотвратят нежеланите проблеми. Предлагаме и компактни сифони за мебел за баня с умивалник, които оставят максимално много полезен обем в шкафа, в който са монтирани.


Специално подбрани, нашите сифони са част от богатата гама продукти на Рокандо, които не само отговарят на вашия вкус, но и високите стандарти за качество. Разгледайте нашия каталог и направете вашия избор сега, за да превърнете вашата баня в пространство на комфорт и стил.


Прочетете нашите съвети за избор на сифон за баня!


Покажи повече

СИФОНИ

-23%

Inox Style CIRCLES Линеен сифон 1085mm Кръгове с фланци

367.20лв. 474.00лв.

Inox Style SQUARE 1 Квадрати Линеен сифон 585mm с фланци

346.00лв.

ALCA Линеен сифон APZ10 Black Matt 550 mm

207.96лв.

ALCA Линеен сифон APZ10 Black Matt 650 mm

222.60лв.

ALCA Линеен сифон APZ10 Black Matt 750 mm

237.60лв.

ALCA Линеен сифон APZ10 Black Matt 850 mm

249.60лв.

ALCA Линеен сифон APZ10 Black Matt 950 mm

265.80лв.

ALCA Линеен сифон APZ13 с двустранна решетка Double 750 mm

387.60лв.

ALCA Линеен сифон APZ13 с двустранна решетка Double 850 mm

420.00лв.

ALCA Линеен сифон APZ13 с двустранна решетка Double 950 mm

442.80лв.

ALCA Линеен сифон APZ13 с двустранна решетка Double и вертикален фланец 850 mm

472.80лв.

ALCA Линеен сифон APZ13 с двустранна решетка Double и вертикален фланец 950 mm

500.40лв.
Показва 1 до 12 от 173 (15 страници)
Този сайт използва "бисквитки" за да подобри предлаганите услуги. [Повече информация.]