РОКАНДО ООД ви поздравява с ДОБРИ ДОШЛИ!

Избрете продукти за Вашата баня или обществен обект, проверете тяхната наличност и цена, а после ние ще се погрижим те да стигнат до вас! Разполагаме с изложбени салони и магазини в град София.

Ако имате нужда от повече информация или консултация във връзка с някой от предлаганите от нас продукти, не се колебайте да ни потърсите чрез контактната ни форма или да ни позвъните на обявените телефони от 9:00 до 19:00 часа в дните от понеделник до петък,  а в събота – между 10:00 и 17:00 часа.


Ние сме фирма, чиято основна дейност е официална дистрибуция на марките ROCA , LAUFEN и FAYANS. Фокусът на нашата фирма е да предложи цялостно обзавеждане за банята. В всяка зала на РОКАНДО се предлага голямо разнообразие от санитарен фаянс (тоалетни, бидета, умивалници), аксесоари за баня, вани, плочки, душ-кабини, душ-корита, огледала, смесителни батерии, душ-колони и мебели за баня. Централният офис РОКАНДО ООД е в град София.


РОКАНДО ООД е първият официален дистрибутор на марките ROCA, LAUFEN и FAYANS в България.


Фирмата е създадена през 1999 г. и от тогава до днес основната й цел е да разпространява на българския пазар качествени продукти на тези световни марки. При нас клиентите могат да получат пълно информационно и техническо обслужване, консултации за продуктите, проектиране на баня с избраните елементи, а също и каталог на Roca или FAYANS. РОКАНДО ООД разполага с богата гама продукти на склад, за да удовлетворим очакванията на всеки клиент. Имаме в наличност модели, разработени от световно известни дизайнери, но също така и модели за масово приложение с бюджетни цени. Предлагаме и продукти, които могат да се изработят по индивидуални размери. Фирмата разполага със сертификати за качество на всяко изделие по БДС и по европейските изисквания и стандарти, както и осигурява гаранция за продуктите, които се определят от самия производител за цял свят.


За повече от 22 години присъствие на нашия пазар, РОКАНДО ООД е помогнала на хиляди български семейства да създадат уют и красота в едно от най-важните пространства на всеки дом – банята.


Освен това, нашият екип работи по оборудването на следните обществени обекти:


"МУЗЕЙКО" - София, 2016 г.;Бизнес-сграда „КАПИТАЛ ФОРТ” – София, 2015 г.;Хотел „Премиер Форт” – к.к. Свети Влас, рецепция  и ресторант, 2015 г.;Mall of Sofia на бул.Стамболийски – София с награда за Бизнес и търговска сграда за  2006 г.;Разширение на Хотел „Radisson SAS” – София, 2009 - 2011 г.;Централна автогара София, 2006 г.;Национален стадион Васил Левски – София, 2007 г.;Всички  офиси и сгради в Бизнес – парк София - награди за Бизнес-сграда за 2005 и 2008 г.;Жилищен комплекс "София парк" - награда за Жилищен комплекс на 2010 г.;Административна офис–сграда на банка ДСК в София с награда за Административна сграда на 2010 г.;Офисните помещения в сградата на МОЛ Сердика, София;Уникредит Булбанк гр. София  - клон Централен, 2011 г. ( реконструкция);Хотелски спа - комплекс „Калиста” – Старозагорски минерални бани 2008-2009 г.;МОЛ България - София;Хотелски и спа комплекс „Берлин” – София, 2009-2010 г.;Хотел „Самоков”  в к.к. Боровец - лоби бар и общи помещения, 2008 г.;„Мадарова къща” – автентичен ресторант в Самоков, 2008-2009 г.;ЖП гарата в град Бургас – 2015 г.;Офис – център в сградата на ЦУМ – етаж 4, София, 2015 г.

Сграда 15, Бизнес парк София - Сграда на годината за 2019 г. в категории "Офис сгради" и "Зелени сгради".


Благодарим на всички клиенти и партньори за оказаното доверие!


Рокандо ООД  е КОРЕКТНА ФИРМА  с реални търговски обекти, в които можете да видите предлаганите продукти. Ние с радост ще Ви помогнем да превърнете своето жилище в любимо място за почивка и релакс.

Този сайт използва "бисквитки" за да подобри предлаганите услуги. [Повече информация.]