ONA Стояща тоалетна чиния за вградено казанче с двойно оттичане - Gloss White
-12%

ONA Стояща тоалетна чиния за вградено казанче с двойно оттичане - Gloss White

451.97лв. 513.60лв.
без ДДС: 376.64лв.
Производител:ROCA
Модел: ONA Стояща тоалетна чиния за вградено казанче - Gloss White
SKU: A347687000
Стока По поръчка

Накратко

ONA стояща тоалетна чиния, двойно оттичане, долепена до стената Rimless гланцово бяло (Gloss White) от испанския производител Roca.Дизайнът на колекци...

ONA стояща тоалетна чиния, двойно оттичане, долепена до стената Rimless гланцово бяло (Gloss White) от испанския производител Roca.

Дизайнът на колекция ONA отговаря на вашите нужди и прави банята елегантна, дискретна и съвременна. Емоциите и технологичните иновации придават комфорт и стил.

Тоалетните чинии с технология без ръбове Rimless® се почистват лесно благодарение на дизайна без ъгли и кътчета в които да се задържи мърсотия, а пускането на водата се задвижва от нова система за разпределение, която я разпределя хомогенно и ефективно, като заменя каналът с ръбове със семпъл и красив дизайн осигуряващ хигиена без компромиси. Покритието Supraglaze®, разработено в Швейцария, е с изключителна здравина, блясък и по-ниско ниво на задържане на мърсотия, което го прави най-високия клас покритие за порцелан.

Гамата от тоалетни и бидета Ona се откроява с допълнителната си височина, за да осигури по-голям комфорт. Други качества включват по-голям бутон за изпускане на казанчето, както и тънка седалка и капак с нови панти за плавно затваряне и бързо освобождаване за по-лесно почистване. Колекцията Ona, насочена към тези, които очакват първокласна услуга с безупречен дизайн и технологични характеристики да се чувстват напълно безопасни и комфортни, било то в публичната или частната сфера. За да постигне това, Ona предлага тоалетни решения в различни размери, включително окачени на стена, единични подови и плътно свързани WC компактни опции и модели бидета за стена и гръб до стена.

Заповядайте и разгледайте и останалите ни продукти на нашия онлайн магазин или на място в изложбените ни зали.


Детайли за продукта:

Размер: 360 x 530 x 420 mm (Д х Ш х В)

Roca Rimless®

Тегло в кг: 25

Вид монтаж: Стоящ

Вид оттичане:  Двойно (vario)

Долепена до стената

Начин на отмиване: Стандартен тип отмиване

Форма: Овална

-18%
Ново

0.00лв.
-42%

ATLAS Round Душ-система с подвижен душ и душ-пита ..

474.30лв.   822.00лв. 
-37%

ONA Стенна тоалетна с конструкция DUPLO, капак пла..

769.12лв.   1,212.00лв. 
Ново

0.00лв.
-34%

VICTORIA PRO 60 шкаф за баня с умивалник в бял гла..

618.00лв.   936.00лв. 
Този сайт използва "бисквитки" за да подобри предлаганите услуги. [Повече информация.]