TWO MIRRORS Комплект мебел, вграден умивалник и огледала

TWO MIRRORS Комплект мебел, вграден умивалник и огледала

0.00лв.
без ДДС: 0.00лв.
Производител:ROCANDO
Модел: TWO MIRRORS Комплект мебел, вграден умивалник и огледала
SKU: 2MIRR186
Стока По поръчка

Накратко

Предлагаме оригинален мебел с плот в атрактивен дървен фурнир за умивалник с вграждане под плот. Моделът е разработен според изискванията на клиент с ...

Предлагаме оригинален мебел с плот в атрактивен дървен фурнир за умивалник с вграждане под плот. Моделът е разработен според изискванията на клиент с желание за минималистични форми. Чекмеджетата  са с пуш механизми . Разработен е за стенен монтаж в синхрон с цялото останало обзавеждане на банята като пространството, което остава за умивалник е използвано изцяло. Материалът, от който са изработени продуктите е ПВЦ , като умивалникът е асиметрично разположен спрямо оста на мебела. По проект смесителят е монтиран на плота. Оригинален подход е използван за стената над шкафа - избрани са две огледала с пропорция в размерите, които се допълват на стената и дават усещане за просторно помещение.

Полиците със скрит монтаж са с фурнира на мебела и деликатно повтарят този цветови елемент в помещението, като създават удобство за използване на огледалото и плота като тоалетка.

Мебел по поръчка в Рокандо можем да изработим и за помещения с по-специални изисквания, но след прецизно сваляне на размерите. Това става на етапа, при който плочките вече са завършени и предстои монтажа на кабината, ваната, бидето, тоалетната.

Ново

0.00лв.
-40%

ATLAS Round Душ-система с подвижен душ и душ-пита ..

491.04лв.   822.00лв. 
-37%

ONA Стенна тоалетна с конструкция DUPLO, капак пла..

769.12лв.   1,212.00лв. 
-45%

L20 Смесители за баня - Промоционален комплект!..

306.84лв.   561.60лв. 
-34%

VICTORIA PRO 60 шкаф за баня с умивалник в бял гла..

618.00лв.   936.00лв. 
Този сайт използва "бисквитки" за да подобри предлаганите услуги. [Повече информация.]