INSPIRATION Мебел с плот и полувграден умивалник 65

INSPIRATION Мебел с плот и полувграден умивалник 65

0.00лв.
без ДДС: 0.00лв.
Производител:ROCANDO
Модел: INSPIRATION Мебел с плот и полувграден умивалник 65
SKU: INSPIRATION65WW
Стока По поръчка

Накратко

Предлагаме оригинален мебел с плот в изчистен матов бял цвят за умивалник за полу-вграждане INSPIRA на Roca. Моделът INSPIRATION е разработен според и...

Предлагаме оригинален мебел с плот в изчистен матов бял цвят за умивалник за полу-вграждане INSPIRA на Roca. Моделът INSPIRATION е разработен според изискванията на клиент с желание за чиста и просторна баня. Жилището е съвременно и в минималистичен стил. Двете чекмеджета са с механизми с плавно прибиране, а самото отваряне е по цялата дължина на линията на мебела. Разработен е за стенен монтаж в синхрон с цялото останало обзавеждане на банята като пространството, което остава за умивалник е използвано изцяло. Материалът е ПВЦ и целият комплект е в матово изпълнение- и умивалника, и мебела. По проект смесителят е монтиран предварително на стената.

Мебел по поръчка в Рокандо можем да изработим и за помещения с по-специални изисквания, но след прецизно сваляне на размерите. Това става на етапа, при който плочките вече са завършени и предстои монтажа на кабината, ваната, бидето, тоалетната.

Ново

0.00лв.
-40%

ATLAS Round Душ-система с подвижен душ и душ-пита ..

491.04лв.   822.00лв. 
-37%

ONA Стенна тоалетна с конструкция DUPLO, капак пла..

769.12лв.   1,212.00лв. 
Ново

0.00лв.
-34%

VICTORIA PRO 60 шкаф за баня с умивалник в бял гла..

618.00лв.   936.00лв. 
Този сайт използва "бисквитки" за да подобри предлаганите услуги. [Повече информация.]