в София и Бургас

Плащане при доставка

застраховаме пратките

Преглед на пратката

за да сте сигурни

Гаранция

това е качество

Хубава баня от Рокандо ООД

„РОКАНДО“ ООД Ви поздравява с добре дошли в нашия онлайн магазин за обзавеждане на баня!

Нашата фирма е първият в България официален дистрибутор на Roca, Laufen и Fayans. „РОКАНДО“ ООД е създадена през 1999 г. и оттогава досега предлага на българския пазар качествено обзавеждане за баня на разумна цена, като държи клиентите си в крак с новите технологии и тенденции. Нашата главна цел е да имаме доволни клиенти.

Всичко за банята ще откриете и във физическите магазини на „РОКАНДО“ ООД в градовете София и Бургас. Поръчките на клиенти извън тези градове се изпълняват чрез куриер, като цената на доставката е в завимост от местоположението и размерите на пратката. За София и Бургас тя е безплатна.
Ние знаем, че банята е Вашият най-персонален проект и правим всичко възможно, за да го изпълните успешно, красиво, качествено, навреме и в рамките на разумен бюджет.

Всички продукти в онлайн магазин Рокандо.БГ са в наличност и се продават на посочената в уебсайта цена. При нас ще откриете широка гама от санитарен фаянс – тоалетни, умивалници, конзоли и полуконзоли, бидета, писоари, вани, както и душ-кабини, душ-корита, душ-колони, термостатични и стандартни смесители, аксесоари и мебели за баня, линейни сифони, както и плочки за баня. Всички продукти и аксесоари за баня се предлагат с обявената от производителя гаранция, която за голяма част от продуктите е 10 години.

Клиентите на „РОКАНДО“ ООД винаги могат да разчитат на безплатна консултация и експертен съвет, както и да получат пълно техническо обслужване. Предлагаме и проектиране на баня с избраните елементи, както и последните каталози на марките Roca и Fayans. При нужда от повече информация, не се колебайте да използвате формата за обратна връзка в нашата контактна страница или да ни търсите на обявените телефонни номера между 9 и 19 часа в работни дни и между 10 и 17 часа в събота.

Моноблок

Стенни тоалетни

Блог

Защо не трябва да купуваме най-евтиното обзавеждане за баня?

Защо не трябва да купуваме най-евтиното обзавеждане за баня?

Много от хората, проучващи покупката на обзавеждане за баня се спират на най-евтините предложения. Като търговец с близо 20 години опит на пазара, ние знаем, че това е погрешен подход и в тази публикация разказваме защо, както и споделяме възможните проблеми при такъв избор.

Какво трябва да знаем при избор на душ-корито?

Какво трябва да знаем при избор на душ-корито?

Поддушовото корито, известно още като душ-корито е ключов елемент при планирането на ремонта на банята и в частност душ-зоната, без значение от нейните размери. Много от българите обаче все по-често залагат на душ-пространства без корито, оформено само с праг или само с параван. Големият плюс е спестеният разход за душ-корито. Големият минус е свързан с по-ниското ниво на хигиена и по-трудната поддръжка. Това се дължи на задържането на нечистотии по ъглите и фугите и тяхното по-трудно почистване. За сметка на това, поддушовото корито се почиства много по-лесно, без значение от материала, от който е произведено.

Как да изберем линеен сифон за банята?

Как да изберем линеен сифон за банята?

В този блог пост ще разкажем за основните неща, които трябва да знаем, когато избираме линеен сифон за банята. Първото и най-важното, което трябва да имаме предвид е, че всеки линеен сифон може да замени стандартния точков сифон в пода на банята.

Този сайт използва "бисквитки" за да подобри предлаганите услуги. [Повече информация.]