Пандемията от COVID-19 е на първо място човешка трагедия, засягаща стотици хиляди по цял свят, засегнати има и в България. В дните на извънредно положение и ограничено придвижване, ние от Рокандо като отговорен търговец на качествено обзавеждане за баня даваме възможност на нашите клиенти да пазаруват дистанционно, като в същото време запазваме максимално високо ниво на допълните услуги, които предлагаме.

Как правим това?

1.    Поръчвате проект за баня на цена от 80 лв. с ДДС, платими по банков път.
2.    Изпращате ни размерите на помещението заедно със скица.
3.    Посочвате предпочитани модели или типове плочки.
4.    Получавате консултация чрез електронна поща или по телефона.
5.    Получавате 2 проекта за помещението, изпълнени с два различни типа плочки.
6.    Консултираме онлайн или по телефона обзавеждането на банята и тоалетната.
7.    Избирате продукти от нашия онлайн магазин и правите поръчка.
8.    Проверяваме и консултираме поръчката, в случай, че има пропуснати или ненужни елементи.
9.    Предплащате поръчката (може в брой, на ПОС-терминал или по банков път), а ние доставяме в предварително уговорен ден и час.
10.    Проверявате доставката, в деня на получаване. За София предлагаме безплатна доставка до достъпен адрес, посочен от клиента за поръчки над 400 лв.
11.    Нашите магазини работят, но във връзка с наредбите на Министерството на здравеопазването, обслужваме последователно само по един човек. Така осигуряваме възможност на своите клиенти да видят на живо избраните продукти, преди да направят поръчка. Магазините ни спазват всички изисквания за предпазване от разпространение на пандемията, затова изискваме същото и от нашите клиенти.

Можете да ни търсите в дежурното работното ни време от 10.00 до 18.00 за дните от понеделник до събота включително , както и на телефони 0898 303 666 и 0899 104 484, а също да ни изпращате запитвания чрез контактната страница на нашия уебсайт.

Този сайт използва "бисквитки" за да подобри предлаганите услуги. [Повече информация.]