Fresh Вентилатор за баня PAX Norte - Черен

Fresh Вентилатор за баня PAX Norte - Черен

372.85лв.
без ДДС: 310.71лв.
Производител:Fresh Ventilation
Модел: Fresh Вентилатор за баня PAX Norte - Черен
SKU: 1561-1
Стока В наличност

Накратко

Автоматичен вентилатор за баня Fresh от серията PAX Norte на Шведския производител Fresh Ventilation с понижено ниво на шум по време на работа и висок...

Автоматичен вентилатор за баня Fresh от серията PAX Norte на Шведския производител Fresh Ventilation с понижено ниво на шум по време на работа и висока ефективност. Уникалният дизайн дава възможност PAX Norte да бъде монтиран или на стената на помещението, или на негови таван.

Вентилаторът има вграден сензор за влага, който автоматично се включва на максимална мощност, когато влагата в помещението премине предварително зададено ниво и след като приключи с вентилацията на помещението автоматично ще се изключи. Моделът също има и сензор за светлина, който активира вентилатора с по-висок дебит на работа за определено време при запалване на лампата. Този модел предлага и функцията „постоянна вентилация“ при която вентилатора работи постоянно.

Този вентилатор е създаден да работи според индивидуалното желание на всеки клиент като всички функции и настройки могат да се персонализират през мобилното приложение, което е съвместимо с iOS и Android платформите. Уникалното за този модел е, че той може да работи непрекъснато и автономно с ниска скорост, което улеснява вентилацията на помещението и може да се използва за топлообмен между две помещения.

Поддръжката на вентилатора е максимално улеснена: просто се изключва от вградения бутон, отваря се достъпа до въздуховода и се почиства. Перката се сваля и може да бъде измита, като цялостното почистване на вентилатора става за няколко минути, а това Ви гарантира гарантира дълъг живот и безотказна работа. Заповядайте и разгледайте и останалите ни предложения на нашия електронен магазин или на място в изложбените ни зали.


Цвят: Черен

Производител: Fresh Ventilation - Швеция

Ново

0.00лв.
-42%

ATLAS Round Душ-система с подвижен душ и душ-пита ..

474.30лв.   822.00лв. 
-37%

ONA Стенна тоалетна с конструкция DUPLO, капак пла..

769.12лв.   1,212.00лв. 
Ново

0.00лв.
-34%

VICTORIA PRO 60 шкаф за баня с умивалник в бял гла..

618.00лв.   936.00лв. 
Този сайт използва "бисквитки" за да подобри предлаганите услуги. [Повече информация.]