Fresh Вентилатор за баня Intellivent ICE

Fresh Вентилатор за баня Intellivent ICE

348.00лв.
без ДДС: 290.00лв.
Производител:Fresh Ventilation
Модел: Fresh Вентилатор за баня Intellivent ICE
SKU: 197406
Стока В наличност

Накратко

Автоматичен вентилатор за баня Fresh от серията Intellivent ICE на Шведския производител Fresh Ventilation с понижено ниво на шум по време на работа и...

Автоматичен вентилатор за баня Fresh от серията Intellivent ICE на Шведския производител Fresh Ventilation с понижено ниво на шум по време на работа и висока ефективност.

Вентилатора има вграден сензор за влага, който автоматично се включва на максимална мощност, когато влагата в помещението премине определено ниво и след като приключи с вентилацията на помещението автоматично ще се изключи. Моделът също има и сензор за светлина, който активира вентилатора с по-висок дебит на работа за определено време при запалване на лампата. Този модел има и сензор за миризма, който активира вентилатора на максимална мощност при наличието на силни миризми и предлага и функцията „постоянна вентилация“ при която вентилатора работи постоянно.

Този вентилатор е създаден да работи според индивидуалното желание на всеки клиент като всички функции и настройки могат да се персонализират през сензорния панел или мобилното приложение. Поддръжката на вентилатора е максимално улеснена: просто се изключва от вградения бутон, отваря се достъпа до въздуховода и се почиства. Перката се сваля и може да бъде измита, като цялостното почистване на вентилатора става за няколко минути, а това Ви гарантира гарантира дълъг живот и безотказна работа. Заповядайте и разгледайте и останалите ни предложения на нашия електронен магазин или на място в изложбените ни зали.


Цвят: Бял

Производител: Fresh Ventilation - Швеция

-24%

NEXO 55 / 44 Умивалник

108.00лв.   142.80лв. 
-46%

EVEN-T ROUND душ-колона термостатична с регулиране..

933.00лв.   1,729.20лв. 
-35%

ATLAS Round Душ-система с подвижен душ и душ-пита ..

532.00лв.   822.00лв. 
Ново

0.00лв.
Ново

0.00лв.
-42%

VICTORIA DF Фиксиран параван за душ корито с държа..

490.00лв.   850.80лв. 
Този сайт използва "бисквитки" за да подобри предлаганите услуги. [Повече информация.]