Fresh Вентилатор за баня Intellivent ICE

Fresh Вентилатор за баня Intellivent ICE

405.00лв.
без ДДС: 337.50лв.
Производител:Fresh Ventilation
Модел: Fresh Вентилатор за баня Intellivent ICE
SKU: 197406
Стока В наличност

Накратко

Автоматичен вентилатор за баня Fresh от серията Intellivent ICE на Шведския производител Fresh Ventilation с понижено ниво на шум по време на работа и...

Автоматичен вентилатор за баня Fresh от серията Intellivent ICE на Шведския производител Fresh Ventilation с понижено ниво на шум по време на работа и висока ефективност.

Вентилатора има вграден сензор за влага, който автоматично се включва на максимална мощност, когато влагата в помещението премине определено ниво и след като приключи с вентилацията на помещението автоматично ще се изключи. Моделът също има и сензор за светлина, който активира вентилатора с по-висок дебит на работа за определено време при запалване на лампата. Този модел има и сензор за миризма, който активира вентилатора на максимална мощност при наличието на силни миризми и предлага и функцията „постоянна вентилация“ при която вентилатора работи постоянно.

Този вентилатор е създаден да работи според индивидуалното желание на всеки клиент като всички функции и настройки могат да се персонализират през сензорния панел или мобилното приложение. Поддръжката на вентилатора е максимално улеснена: просто се изключва от вградения бутон, отваря се достъпа до въздуховода и се почиства. Перката се сваля и може да бъде измита, като цялостното почистване на вентилатора става за няколко минути, а това Ви гарантира гарантира дълъг живот и безотказна работа. Заповядайте и разгледайте и останалите ни предложения на нашия електронен магазин или на място в изложбените ни зали.


Цвят: Бял

Производител: Fresh Ventilation - Швеция

-52%

EVEN-T ROUND душ-колона термостатична с регулиране..

823.20лв.   1,729.20лв. 
-40%

ATLAS Round Душ-система с подвижен душ и душ-пита ..

491.04лв.   822.00лв. 
-37%

ONA Стенна тоалетна с конструкция DUPLO, капак пла..

769.12лв.   1,212.00лв. 
-45%

L20 Смесители за баня - Промоционален комплект!..

306.84лв.   561.60лв. 
-34%

VICTORIA PRO 60 шкаф за баня с умивалник в бял гла..

618.00лв.   936.00лв. 
Този сайт използва "бисквитки" за да подобри предлаганите услуги. [Повече информация.]