FAYA Мебел за баня с две чекмеджета за стенен монтаж

FAYA Мебел за баня с две чекмеджета за стенен монтаж

0.00лв.
без ДДС: 0.00лв.
Производител:ROCANDO
Модел: FAYA Мебел за баня с две чекмеджета за стенен монтаж
SKU: FAYAmebel90
Стока По поръчка

Накратко

FAYA Мебел за баня от ПВЦ и можм да го предложим в цвят по RAL или покритие дървен фурнир, или комбинация от двата варианта. Чекмеджетата могат да бъд...

FAYA Мебел за баня от ПВЦ и можм да го предложим в цвят по RAL или покритие дървен фурнир, или комбинация от двата варианта. Чекмеджетата могат да бъдат в цвят, различен от корпуса и имат механизми за плавно прибиране.

Мебелът е с вграден умивалник , като големината и вида му определят и местоположението на смесителя. Изработва се с размери на клиента, като е възможен и компактен модел, при който дълбочината да е 36 см. Отварянето е с дръжки от алуминиев профил по цялата дължина в горната част на всяко чекмедже за по-голямо удобство.

Мебелът може да се поръча в 21 вида дървесен фурнир, а също и в цветовата гама на каталога RAL, като цветовете могат да бъдат в гланц или мат покритие. Дължината на мебела не е фиксирана и има възможност за избор. Предлага се с необходимите крепежни елементи за монтаж на стената. Може да се комбинира с голяма гама умивалници на всеки производител.

Мебелът може да се изработи и с умивалник на клиента. Предлагаме и плотове от камък по каталог в комбинация с вграден умивалник под или над плот.

С мебелите по поръчка на Рокандо всеки прекаран момент в банята е незабравим.

Цена за мебел изпращаме след запитване с уточнени размери и цветове!

Ново

0.00лв.
-40%

ATLAS Round Душ-система с подвижен душ и душ-пита ..

491.04лв.   822.00лв. 
-37%

ONA Стенна тоалетна с конструкция DUPLO, капак пла..

769.12лв.   1,212.00лв. 
Ново

0.00лв.
-34%

VICTORIA PRO 60 шкаф за баня с умивалник в бял гла..

618.00лв.   936.00лв. 
Този сайт използва "бисквитки" за да подобри предлаганите услуги. [Повече информация.]