CARELIA висок смесител за умивалник

CARELIA висок смесител за умивалник

182.40лв.
без ДДС: 152.00лв.
Производител:ROCA
Модел: Carelia висок смесител за умивалник
SKU: A5A348AC0K
Стока В наличност

Накратко

Смесителят на Roca CARELIA за умивалник е с височина за удоно ползване и с включени меки връзки. Разработен е за монтаж върху умивалник или плот. В не...

Смесителят на Roca CARELIA за умивалник е с височина за удоно ползване и с включени меки връзки. Разработен е за монтаж върху умивалник или плот. В него са вложени нови технологии за осигуряване на дълъг живот на продукта в комбинация с качествено покритие разработени от производителя Рока. Технолиите EVERESHINE и SOFTTURN отличават серията и Ви осигуряват удобство и сигурност.

EVERSHINE технологията е разработена Roca от  за да осигури качествено хромираното покритие на смесителите с голяма устойчивост на агресивни компоненти. Постига се чрез електролитна обработка на повърхността и гарантира постоянен блясък през годините, устойчиво е на надрасквания и се поддържа изключително лесно.

SOFTTURN е иновативна технология на испанския приозводител Roca, която осигурява максимален комфорт при използване на ръкохватката на смесителя. Тя позволява възможност за прецизно настройване на силата и температура на водната струя. Постига се чрез качествената работа на керамичната глава. Това гарантира максимално удобство при използване на смесителите. Разработената от ROCA технология осигурява икономичен разход на вода. Рока е производител на смесители по европейски стандарт като сама  разработва, проучва и внедрява новите технологии в своите продукти.

Ние от Рокандо сме доказали се с времето дистрибутури на Рока и никога не правим компромис с качеството, а всъщото време Ви предлагаме най-добра цена за артикулите ни. Заповядайте в необятния свят на ROCA!

-15%

NEXO 55 / 44 Умивалник

96.00лв.   112.56лв. 
-47%

EVEN-T ROUND душ-колона термостатична с регулиране..

803.00лв.   1,521.60лв. 
-36%

Душ-система Roca ATLAS Round с подвижен душ и душ-..

470.00лв.   733.08лв. 
-35%

GAP Rimless стенна тоалетна с конструкция DUPLO, к..

682.00лв.   1,053.00лв. 
Ново

0.00лв.
-45%

Victoria DF фиксиран параван за душ корито с държа..

342.00лв.   616.80лв. 
Този сайт използва "бисквитки" за да подобри предлаганите услуги. [Повече информация.]