• CARELIA висок смесител за умивалник

Смесителят на Roca CARELIA за умивалник е с височина за удоно ползване и с включени меки връзки. Разработен е за монтаж върху умивалник или плот. В него са вложени нови технологии за осигуряване на дълъг живот на продукта в комбинация с качествено покритие разработени от производителя Рока. Технолиите EVERESHINE и SOFTTURN отличават серията и Ви осигуряват удобство и сигурност.

EVERSHINE технологията е разработена Roca от  за да осигури качествено хромираното покритие на смесителите с голяма устойчивост на агресивни компоненти. Постига се чрез електролитна обработка на повърхността и гарантира постоянен блясък през годините, устойчиво е на надрасквания и се поддържа изключително лесно.

SOFTTURN е иновативна технология на испанския приозводител Roca, която осигурява максимален комфорт при използване на ръкохватката на смесителя. Тя позволява възможност за прецизно настройване на силата и температура на водната струя. Постига се чрез качествената работа на керамичната глава. Това гарантира максимално удобство при използване на смесителите. Разработената от ROCA технология осигурява икономичен разход на вода. Рока е производител на смесители по европейски стандарт като сама  разработва, проучва и внедрява новите технологии в своите продукти.

Ние от Рокандо сме доказали се с времето дистрибутури на Рока и никога не правим компромис с качеството, а всъщото време Ви предлагаме най-добра цена за артикулите ни. Заповядайте в необятния свят на ROCA!

CARELIA висок смесител за умивалник

  • Производител: ROCA
  • Модел: Carelia висок смесител за умивалник
  • Наличност: В наличност
  • 182.40лв.

  • без ДДС: 152.00лв.

Подобни продукти

CARELIA смесител за душ с аксесоари за стенен монтаж

CARELIA смесител за душ с аксесоари за стенен монтаж

  CARELIA е смесител за душ на Рока с подвижен душ, шлаук и окачване в покритие хром.Производ..

138.00лв. 164.40лв. без ДДС: 115.00лв.

CARELIA смесител за умивалник с автоматичен клапан

CARELIA смесител за умивалник с автоматичен клапан

Смесителят на Roca CARELIA е с автоматичен клапан и е разработен за монтаж върху умивалник или плот...

142.80лв. без ДДС: 119.00лв.

Етикети: carelia, смесител, смесител за умивалник