Carelia висок кухненски смесител за плот с меки връзки

Carelia висок кухненски смесител за плот с меки връзки

192.00лв.
без ДДС: 160.00лв.
Производител:ROCA
Модел: Carelia кухненски смесител 39 см
SKU: A5A8B8AC0K
Стока В наличност

Накратко

Рока представя колекция CARELIA - смесители вана/душ, умивалник и кухня от ново поколение. Благодарение на използването в разработването на смесителя ...

Рока представя колекция CARELIA - смесители вана/душ, умивалник и кухня от ново поколение. Благодарение на използването в разработването на смесителя модерни технологии, ние Ви гарантираме икономично качество и удобство!

Благодарение на високия чучур - 39см - ползването на кухненския смесител е практично, а за да се покрижи за вашето удобство той е с включени меки връзки и технологията Евършайн и Софттърн разработени изцяло от испанския производител Roca.

EVERSHINE технологията е разработена, за да осигури качествено хромираното покритие на смесителите с голяма устойчивост на агресивни компоненти. Постига се чрез електролитна обработка на повърхността и гарантира постоянен блясък през годините, устойчиво е на надрасквания и се поддържа изключително лесно.

SOFTTURN е иновативна технология, която осигурява максимален комфорт при използване на ръкохватката на смесителя. Тя позволява възможност за прецизно настройване на силата и температура на водната струя.

Рока е производител на смесители по европейски стандарт като сама  разработва, проучва и внедрява новите технологии в своите продукти, което прави продуктите уникални и спокойно могат да бъдат назовани артикули от най-висок клас, а цената е отлична! Смесителите от серията Carelia на Roca Ви гарантират качество на най-добраа цена. Разгледайте и останалите продукти от вселената Рока.                    

Ново

0.00лв.
-42%

ATLAS Round Душ-система с подвижен душ и душ-пита ..

474.30лв.   822.00лв. 
-37%

ONA Стенна тоалетна с конструкция DUPLO, капак пла..

769.12лв.   1,212.00лв. 
Ново

0.00лв.
-34%

VICTORIA PRO 60 шкаф за баня с умивалник в бял гла..

618.00лв.   936.00лв. 
Този сайт използва "бисквитки" за да подобри предлаганите услуги. [Повече информация.]