CARELIA смесител за вана/душ с аксесоари

CARELIA смесител за вана/душ с аксесоари

240.00лв.
без ДДС: 200.00лв.
Производител:ROCA
Модел: Carelia смесител за вана/душ
SKU: A5A018AC0K
Стока В наличност

Накратко

Смесителят на Roca CARELIA за вана/ душ е с включени аксесоари, за да създаде максимално удобство за Вас. В него са вложени нови технологии разработен...

Смесителят на Roca CARELIA за вана/ душ е с включени аксесоари, за да създаде максимално удобство за Вас. В него са вложени нови технологии разработени от испанския производител Рока, с цел осигуряване на дълъг живот на продукта в комбинация с качествено покритие. Смесителят е с кръгли форми и е в стилен италиански дизайн.

EVERSHINE технологията е разработена Roca от  за да осигури качествено хромираното покритие на смесителите с голяма устойчивост на агресивни компоненти. Постига се чрез електролитна обработка на повърхността и гарантира постоянен блясък през годините, устойчиво е на надрасквания и се поддържа изключително лесно.

SOFTTURN е иновативна технология на испанския приозводител Roca, която осигурява максимален комфорт при използване на ръкохватката на смесителя. Тя позволява възможност за прецизно настройване на силата и температура на водната струя. Постига се чрез качествената работа на керамичната глава. Това гарантира максимално удобство при използване на смесителите. Разработената от ROCA технология осигурява икономичен разход на вода. Рока е производител на смесители по европейски стандарт като сама  разработва, проучва и внедрява новите технологии в своите продукти.

-52%

EVEN-T ROUND душ-колона термостатична с регулиране..

823.20лв.   1,729.20лв. 
-40%

ATLAS Round Душ-система с подвижен душ и душ-пита ..

491.04лв.   822.00лв. 
-37%

ONA Стенна тоалетна с конструкция DUPLO, капак пла..

769.12лв.   1,212.00лв. 
-45%

L20 Смесители за баня - Промоционален комплект!..

306.84лв.   561.60лв. 
-34%

VICTORIA PRO 60 шкаф за баня с умивалник в бял гла..

618.00лв.   936.00лв. 
Този сайт използва "бисквитки" за да подобри предлаганите услуги. [Повече информация.]