Първо в Рокандо: Нови колекции плочки за баня от Roca

Roca, реномираният испански производител на обзавеждане за баня предлага на българския пазар изцяло нови и завладяващи колекции от плочки за баня.
Arlette, Bahia, Chaplin и Maiolica са достъпни у нас първо чрез онлайн магазин Бани Рока и физическите магазини на Рокандо ООД в София и Бургас. Новите колекции плочки за баня на Roca са подчинени на изчистените форми, естествените материали и предлагат голямо разнообразие от цветови гами, повърхности и декорации.

Roca Arlette плочки за баня


Чистотата на цвета е основен акцент в серията Arlette. Плочките от нея са с гланцирана повърхност и излъчват чистота и уют. Комбинирайте с мозаечните плочки Arlette Mosaiko, за да получите интересен и разчупен интериор за банята и кухнята.
Размер: 21,4 х 61 см.

Roca Chaplin плочки за баня


Тази колекция на Roca напомня за арт-деко епохата от началото на миналия век. Chaplin комбинира модерността и мекото излъчване с матирана повърхност и професионално оформяне на ръбовете. Комбинирайте с декоративни плочки Deko, за да получите интересни акценти върху правилните места.
Размер: 21,4 х 61 см.

Roca Bahia плочки за баня


Bahia е колекция, която събира в себе си цветовете на морето, пясъка и морската пяна, за да ни напомни за средиземноморските бряг и култура. Имитирайки естествената ерозия на варовика, тази колекция от плочки предлага интересна текстура и внася свежест във всяка баня или кухня. Комбинирайте с декоративни плочки, за да получите ненатрапчиви акценти.
Размер: 25 х 70 см.

Roca Maiolica плочки за баня


Майолика е разновидност на керамиката, позната от дълбока древност. В Испания е донесена от маврите, но намира истински голяма популярност в Италия. Тази колекция на Roca отдава почит на класическото майолика изкуство чрез преливащи цветове, воден релеф и полиран емайл. Maiolica е универсална серия, която привлича с широк спектър от възможни комбинации.
Размер: 11 х 25 см.

Виж всички плочки за баня

Свързани продукти

ARLETTE  BLANCO плочки за баня 21,4x61 от Roca

ARLETTE BLANCO плочки за баня 21,4x61 от Roca

Едноцветните фаянсови плочки за баня се връщат на мода! Чистотата на цвета е основен акцент в новата колекция от плочки за баня на Roca. Arlette в цвят Blanco е с лъскава повърхност в бял цвят и излъч..

30.00лв. 44.50лв.
Без данък: 25.00лв.

ARLETTE AQUA плочки на Roca за баня 21,4 х 61

ARLETTE AQUA плочки на Roca за баня 21,4 х 61

Едноцветните фаянсови плочки за баня се връщат на мода! Чистотата на цвета е основен акцент в новата колекция от плочки за баня на Roca. Arlette в цвят Aqua е с гланцирана повърхност в светло син цвят..

30.00лв. 44.50лв.
Без данък: 25.00лв.

CHAPLIN VISON 21,4 x 61 плочки за баня ROCA

CHAPLIN VISON 21,4 x 61 плочки за баня ROCA

Плочки за баня на Roca от колекция CHAPLIN. Достъпни в цвят VISION, те напомнят за арт-деко епохата от началото на миналия век. Тази колекция от плочки за баня комбинира модерността и мекото из..

28.00лв. 41.00лв.
Без данък: 23.33лв.

CHAPLIN DEKO VISON 21,4 x 61 плочки за баня ROCA

CHAPLIN DEKO VISON 21,4 x 61 плочки за баня ROCA

Декоративни плочки за баня на Roca от колекция CHAPLIN. Достъпни в цвят VISION, те напомнят за арт-деко епохата от началото на миналия век. Тази колекция от плочки за баня комбинира модерността и ме..

32.00лв. 45.70лв.
Без данък: 26.67лв.

MAIOLICA AQUA 11x 25 плочки за баня ROCA

MAIOLICA AQUA 11x 25 плочки за баня ROCA

Серията плочки за баня и кухня Maiolica на реномирания производител Roca грабва с ретро излъчване, изпълнено с висококачествена керамика и фини дантелени декорации. Преливащите цветове и водния ..

35.00лв. 46.50лв.
Без данък: 29.17лв.

MAIOLICA AQUA 11x 25 Deco плочки за баня от ROCA

MAIOLICA AQUA 11x 25 Deco плочки за баня от ROCA

Серията плочки за баня и кухня Maiolica на реномирания производител Roca грабва с ретро излъчване, изпълнено с висококачествена керамика и фини дантелени декорации. Преливащите цветове и водния реле..

35.00лв. 49.90лв.
Без данък: 29.17лв.

BAHIA ARENA 25x70 плочки за баня ROCA

BAHIA ARENA 25x70 плочки за баня ROCA

Bahia е колекция от плочки за баня на Roca, която събира в себе си цветовете на морето, пясъка и морската пяна, за да създаде уютни интериори изпълнени с индивидуалност. Естественото усещане за св..

45.20лв.
Без данък: 37.67лв.

BAHIA AZUL 25x70 Deko плочки за баня ROCA

BAHIA AZUL 25x70 Deko плочки за баня ROCA

Bahia е колекция от плочки за баня на Roca, която събира в себе си цветовете на морето, пясъка и морската пяна, за да създаде уютни интериори изпълнени с индивидуалност. Естественото ..

49.90лв.
Без данък: 41.58лв.

Този сайт използва "бисквитки" за да подобри предлаганите услуги. [Повече информация.]