Бани Рока става Рокандо

Настъпи моментът, в който нашият някога малък и невзрачен онлайн магазин за обзавеждане на баня, създаден с името Бани Рока да продължи да се развива като истинска платформа за обслужване на нашите клиенти с ново име. То е Рокандо, така както се казваме и самите ние.

Стартиран през 2011 г. като платформа, представяща предимно продуктите за обзавеждане на баня на испанската марка Roca, за нас настъпи момента да продължим да растем с нова идентичност и уебадрес: rocando.bg.

Сред причините за това е интересът на клиентите ни към предложения в същия ценови сегмент, но и към марки и производители извън групата на Roca, Laufen и Fayans. Така, ще можем да предложим на клиентите си по-бързи срокове на доставка за продукти, които не са на склад, както и ще покрием по-широка гама от вкусове в целия спектър на средния сегмент.

Едно нещо няма да се промени – това е качеството на продуктите, които предлагаме. Рокандо ООД е на пазара за обзавеждане на баня от 2000-та година и за тези близо 20 години имаме много клиенти, които се връщат при нас. Искаме това да продължи като предложим още възможности за избор, на база потребностите на всеки клиент.

Новите марки, които предстои да предложим на нашите клиенти ще бъдат стандарт за качество и ще разширят възможностите за нашите клиенти.

Също като bani-roca.com, rocando.bg ще продължи да бъде платформа, която не само представя продукти за обзавеждане на баня, но и чрез своя блог ще бъде съветник за добро планиране, подбор и лесно изпълнение на целта, която обединява всички наши клиенти – ХУБАВА БАНЯ.

Търговците в нашите физически магазини в София и Бургас ще продължат да бъдат достъпни и по телефон, където ще могат да отговорят на бързи въпроси, а личната среща с тях в търговските ни обекти гарантира качествена консултация, която предотвратява възможни проблеми при ремонта на банята.

Този сайт използва "бисквитки" за да подобри предлаганите услуги. [Повече информация.]