7 причини, поради които си струва да купите електронното биде

Добрата хигиена означава здраве! Като експерти в обзавеждането за баня, ние от онлайн магазин Рокандо знаем, че електронните бидета могат да предложат комфорт, какъвто не сте и подозирали. От контрол върху температурата на водата до нагреваема седалка, електронните бидета са продукт, който може да се впише в един разумен бюджет. Освен това, електронните бидета не изискват инсталацията на отделна биде структура. Те са част от седалката на тоалетната чиния. Важно е да знаем, че електронното биде изисква връзка със студена вода, както и с електричество.

Ето и нашите 7 причини, поради които си струва да инвестирате в здраве за себе си и цялото семейство.


Отопляема седалка

Отопляемата седалка на бидето е малък лукс, който се превръща в голям, когато температурите са ниски. Няма нищо по-неприятно от това да посетите тоалетната през нощта и да се настаните върху нещо ледено. Отопляемата седалка за биде се нуждае от малко енергия, но за сметка на това, предлагания комфорт е изключителен.

Контрол върху температурата на водата

Електронното биде с контрол върху температурата на водата може да бъде открито в много ценови класове, модели и производители. Когато имате възможност да избирате температурата на водата, всеки от семейството може да настрои най-подходящата, според личните си предпочитания. Контролът върху температурата на водата може да бъде използван за успокояване на наранени тъкани или при проблемна кожа. Освен това, електронното биде е незаменимо при специфични медицински проблеми, които се усложняват при употребата на каквато и да било тоалетна хартия.

Дистанционно управление

Електронното биде с дистанционно управление е екстра, която е доста по-полезна, отколкото очаквате. То позволява да активирате отоплението на седалката или да промените температурата или налягането на водата. Това е изключително удобно, особено за хора, които имат трудности с придвижването заради някакъв медицински проблем.

Пестите енергия

Много от електронните бидета идват с функция за енергоспестяване, която помага да оптимизираме сметките за електричество. Когато седалката не се използва, тя е в състояние на готовност, изискващо съвсем малко енергия. Електронното биде се включва само при употреба на седалката, което означава интелигентен разход на ресурс. 

Контрол върху налягането на струята

Силен натиск върху най-чувствителните части на тялото е последното нещо, което искаме, когато сме в тоатлетната. Контролът върху налягането на струята решава точно този проблем и осигурява незаменим комфорт. Има продукти, които предлагат няколко предварително зададени стойности, както и такива с по-широк спектър на контрола върху налягането на струята.

Топло подсушаване

Топлото подсушаване е популярна екстра при електрическите бидета и тази възможност елиминира необходимостта от тоалетна хартия или кърпа за подсушаване. Топлото подсушаване в електронните бидета е сходно на това, което познаваме от сешоарите за ръце. Има различни температури, както и възможност за контрол на силата на въздушната струя. Освен това, тази функция елиминира разхода за тоалетна хартия, който в едно голямо домакинство не е за пренебрегване.

Самопочистващи се накрайници

За много хора, мисълта за използването на биде е смущаваща, тъй като се притесняват от факта, че то се използва и от други хора. Електрическите бидета имат самопочистващи се накрайници, които решават този проблем. След всяко използване, накрайникът се самопочиства преди да се прибере автоматично. Така имаме достъп до перфектна хигиена за цялото семейство и сме предпазени от нежелани бактерии и микроби, без да се налага да сменяме консумативи.

Свързани продукти

MULTICLIN PREMIUM седалкa с функция биде кръгла

MULTICLIN PREMIUM седалкa с функция биде кръгла

MULTICLIN PREMIUM е седалка с капак и биде функция.Капакът е със забавено падане,а дъската (седалката) е с панел за контрол над биде функциите.Капакът е в кръгъл вариянт.Производител..

2,421.60лв.
Без данък: 2,018.00лв.

MULTICLIN PREMIUM седалкa с функция биде квадратна

MULTICLIN PREMIUM седалкa с функция биде квадратна

MULTICLIN PREMIUM е седалка с капак и биде функция.Капакът е със забавено падане,а дъската (седалката) е с панел за контрол над биде функциите.Капак..

2,421.60лв.
Без данък: 2,018.00лв.

MULTICLIN ADVANCE седалка с функция биде кръгла

MULTICLIN ADVANCE седалка с функция биде кръгла

MULTICLIN ADVANCE е седалка с капак и биде функция.Капакът е със забавено падане,а дъската (седалката) е с панел за контрол над биде функциите.Капакът е в кръгъл вариянт.Производител..

1,975.20лв.
Без данък: 1,646.00лв.

MULTICLIN ADVANCE седалка с функция биде квадратна

MULTICLIN ADVANCE седалка с функция биде квадратна

MULTICLIN ADVANCE е седалка с капак и биде функция.Капакът е със забавено падане,а дъската (седалката) е с панел за контрол над биде функциите.Капакът е в квадратен вариянт.Производи..

1,975.20лв.
Без данък: 1,646.00лв.

Този сайт използва "бисквитки" за да подобри предлаганите услуги. [Повече информация.]