Смесители от Roca: 6 предимства

Смесителите за кухня и баня са базов елемент от нашия бит. Толкова базов, че дори не се и замисляме за това как ги използваме и дали пък не можем да получим нещо повече от тях. Модерните технологии са навсякъде около нас и испанският производител Roca успява да ги утилизира в делничен и непретенциозен продукт като смесителите за кухня и баня.
Днес споделяме 6 предимства на смесителите от Roca.

Студен старт


Това е иновативно решение за смесители на Roca, при което смесителят може да бъде пуснат само ако ръкохватката е в централно положение. Тогава от смесителя потича студена вода. Завъртането на ръкохватката надясно е ограничено, а смесването с топла вода се получава само при завъртане наляво. Това решение спестява топла вода и енергията, необходима за нейното подгряване.

Click ограничител

Roca изненадват с изключително семпло и в същото време работещо решение. С Click ограничител, смесителят има 3 предварително зададени позиции, пропускащи 0, 50 или 100% от възможния дебит вода. Освен това, смесителите Roca с Click технология могат да се регулират и между тези 3 три стойности. По този начин, когато пускаме водата, интуитивно използваме 50% от дебита на смесителя, вместо 70 или повече процента. Така спестяваме вода и енергия.

Ограничител на дебита

Смесителите на Roca за кухня и баня са снабдени с последно поколение ограничител на дебита. Така получаваме максимален дебит от 6 или 8 литра в минута, в зависимост от модела. Това позволява да сме по-икономични в потреблението на вода.

EverShine

Красотата и блясъка на хромираното покритие на смесителите Roca се запазват трайно, благодарение на иновативната система за хромиране на Roca, наречена EverShine. Покритието отблъсква налепите и така неговото почистване е много по-лесно в сравнение със стандартните покрития.

SofTurn

Тази технология на смесителите Roca гарантира комфорт при използване на ръкохватката на смесителя и възможността за прецизен избор на силата и температурата на водния поток. Всички едноръкохваткови смесители на Roca са екипирани с тази технология за максимален комфорт на употреба.

Кухненски смесител с изваждащ се душ

Всяка домакиня ще потвърди, че кухненските смесители с душ функция са изключително удобни. Без значение дали са инсталирани над мивка с едно или две корита, смасителите за мивка с душ са изключително улеснение. Roca отива още по-далеч в създаването на оптималния продукт като предлага смесител за мивка с изваждащ се душ. Така получаваме два продукта в един – класически кухненски смесител и вграден душ, който може да се извади само тогава, когато е необходим.

Свързани продукти

ATLAS  XL смесител 18 см висок за умивалник, без клапан

ATLAS XL смесител 18 см висок за умивалник, без клапан

Roca ATLAS XL висок 18 см смесител за умивалник. Новата колекция Atlas включва смесители с различни височини, съвместими с голямото разнообразие на различни типове умивалници и мивки за баня. Стандарт..

164.00лв. 220.80лв.
Без данък: 136.67лв.

Lanta висок смесител за умивалник с click-clac клапа и Cold Start

Lanta висок смесител за умивалник с click-clac клапа и Cold Start

С дизайн, базиран върху свързването на цилиндрични елементи, Lanta е колекция на Roca с чисти и фини линии и предлага перфектен баланс на формите с неутрална геометрия. Те могат да бъдат комбини..

482.40лв.
Без данък: 402.00лв.

Naia външен смесител за душ

Naia външен смесител за душ

Външен смесител за душ от колекция Naia на Рока - Испания.Характер и изтънченост се присъединяват към тази колекция от смесители с минималистичен дизайн, създаден чрез перфектна комбинация от цили..

249.60лв.
Без данък: 208.00лв.

Този сайт използва "бисквитки" за да подобри предлаганите услуги. [Повече информация.]