6 начина да освежим банята за по-малко от 200 лв.

Няколко години след ремонта в банята често пъти ни се иска леко да я освежим, но без да къртим и сменяме плочките за баня, санитарния фаянс или душ-кабината. Или пък сега не е моментът, в който да си позволим ремонт на банята. Много от потребителите не си дават сметка, че могат да постигнат качествена промяна в банята с учудващо малък бюджет. Ето защо в тази публикация решихме да споделим 6 различни подхода към освежаването на банята и всеки един от тях е с цена по-ниска от 200 лв.

 1. Можем да сменим моноблок тоалетната и то с модел на Roca

  Колекцията от санитарен фаянс Roca Victoria е най-многообразната и в същото време най-достъпната от предложенията на испанската марка. Тя предлага отлично качество, съчетано с достъпна цена. Това се вижда ясно и от моноблок Roca Victoria на цена от 198 лв. с ДДС, който е с двоен бутон (3/6 литра вода) и с капак и седалка от удароустойчива пластмаса. Така ще постигнем икономия на вода, ще подменим ключов елемент от санитарния фаянс с чисто нов, което е предпоставка за по-добра хигиена.

 2. Аксесоари за баня с лепене

  Аксесоарите за баня често пъти са подценяван елемент, но истината е, че на тях се дължи голяма част от облика на една баня. Голяма част от аксесоарите за баня на Roca се предлагат с монтажни елементи, с които директно ги залепваме върху фаянсовите плочки без значение дали са гланцирани или матови. Освен това, немската фирма BRAVAT предлага специално лепило за аксесоари, което е изключително ефективно. Така, в рамките на 200 лв. можем да сменим кърподържача, четката за тоалетна, сапунерката, чашата за четки за зъби и всичко останало, от което имаме нужда.

 3. Душ-слушалка

  В случай, че разчитате на стара или на китайска душ-слушалка, задължително обмислете нейната смяна. Първо, това ще доведе до икономия на вода. Второ, тя ще бъде много по-надеждна от всеки китайски продукт, чието гланцово покритие ще се излющи след година – две. Душ-слушалките на Roca, както и на много други реномирани производители имат система за самопочистване от варовик, което елиминира възможността за запушване на дюзите. Качествените душ-слушалки предлагат и различни душ-режими на работа – икономични, масажиращи, пулсиращи, т.нар. шотландски душ и т.н. Така, в бюджет по-нисък дори и от 50 лв., ще имате продукт, който спестява вода, ще бъде по-надежден и безпроблемен.

 4. Смесител за умивалник

  Roca предлага отлични смесители за умивалник, в които има много повече интелигентни инженерни решения, отколкото очаквате. Освен това, испанската марка осигурява 5 г. гаранция на керамичната глава на смесителя. Така, за по-малко от 200 лв. ще имате смесител за мивка, който пести вода заради отличната аерация и заради Click Clack технологията, почиства се лесно заради Evershine покритието и пести топла вода заради Coldstart технологията. Това са преимущества, с които разполагат почти всички смесители на Roca. А на друг етап, можете да смените и душ-смесителя, което при едно 4-членно семейство ще генерира значителна икономия на вода.

 5. Капак на тоалетната с плавно затваряне

  Войната за вдигнатия капак на тоалетната чиния е класически семеен проблем, на който (може би знаете, може би ще се изненадате) е посветена цяла книга със същото заглавие. Това битово неудобство лесно се решава с капак за тоалетна чиния с плавно затваряне. С него можем да си спестим блъскането, тропането, ритането и вкрайна сметка – недоволните физиономии у дома. Тяхната цена също е драстично по-ниска от 200 лв., но удобството, което носят е безценно.

 6. Текстил за баня

  Какво по-хубаво от свеж текстил за баня – нови хавлиени кърпи и/или халати могат да се съберат в нашия бюджет за освежаване на банята от 200 лв. Играта с контрастни или допълващи цветове отваря пространството, поставя свеж акцент и в крайна сметка ни носи екстра удоволствие, когато сме в банята и тоалетната.

Свързани продукти

VICTORIA стенна сапунерка

VICTORIA стенна сапунерка

VICTORIA сапунерка за стенен монтаж, с възможност за лепене, в хром. С квадратна форма на носача. ..

53.52лв.
Без данък: 44.60лв.

DEBBA капак плавно падане

DEBBA капак плавно падане

DEBBA седалка и капак със забавено падане е с правоъгълна форма. Пантите са със специален механизъм, който прави затварянето и на двете части безшумно. Седалката е с удобна и ергономична форма и до..

105.72лв.
Без данък: 88.10лв.

Моноблок РОКА суперпромоция VICTORIA с удароустойчив капак

Моноблок РОКА суперпромоция VICTORIA с удароустойчив капак

Рокандо представя моноблок Рока ВИКТОРИЯ на промоционална цена с плътен здрав капак със стоманени панти и казанче със странично захранване / ляво или дясно по избор на клиента/. Със задно оттичане на ..

270.00лв. 321.00лв.
Без данък: 225.00лв.

ANARA смесител за умивалник с автоматичен клик изпразнител и меки връзки

ANARA смесител за умивалник с автоматичен клик изпразнител и меки връзки

Смесителят Анара за умивалник е автоматичен изпразнител и включени меки връзки, за да Ви усигори максимален комфорт. Изисканият смесител е разработен и природосъобразно. За това гарантира ограничителя..

177.60лв.
Без данък: 148.00лв.

Stella Душ комплект с душ слушалка 80/1, тръбно окачване 700 мм и шлаух

Stella Душ комплект с душ слушалка 80/1, тръбно окачване 700 мм и шлаух

Душ комплект с душ слушалка 80/1, тръбно окачване 700 мм и шлаух. Брой функции: 1Rain - фините изводи за вода я преобразуват в тънки струии, давайки на тялото усещане за едно приятно удоволствие.Включ..

86.10лв. 133.20лв.
Без данък: 71.75лв.

Този сайт използва "бисквитки" за да подобри предлаганите услуги. [Повече информация.]