5 причини да се доверите на Рокандо, когато избирате Roca

Когато едно домакинство пристъпи към ремонт на банята или изграждане на изцяло нова такава, то се сблъсква с много условности, препятствия и потенциални проблеми. Ако не познавате българския пазар на обзавеждане за баня, лесно можете да си изградите впечатления, които нямат много общо с реалността. И това да доведе до грешни решения и напразно похарчени пари.

Истината е, че макар и наситен, пазарът на обзавеждане за баня в България е доста незрял. От една страна имаме големите вериги, предлагащи максимално ниски цени. Това идва за сметка на разнообразието – там изборът е доста ограничен. От друга страна, имаме стандартните търговци на обзавеждане за баня, които предлагат (почти) всичко, което може да бъде внесено у нас, включително турски, китайски и индийски продукти (като не е задължително те да са с абсолютно лошо качество). Те обаче биха предпочели клиентите им да си купуват това, което търговецът вече е внесъл и има в складовете си. Разбира се, има и трети вид търговци – тези, които работят в премиум сегмента и доставят скъпи продукти, изключително по поръчка.

Ние от Рокандо сме малко по-различни. При нас можете да намерите качествени продукти на разумна цена от широк спектър български и чуждестранни марки, но фокусът ни като търговци са продуктите на Roca. В тази публикация, споделяме 5 причини да ни се доверите, когато избирате продукти от тази марка.

1.    Наличност

Портфолиото на Roca от продукти за обзавеждане на баня e огромно и с десетки хиляди артикули с цени от 5 до 25 хил. лв. Няма търговец в България, който поддържа наличност цялата тази номенклатура. За сметка на това, ние от Рокандо държим да имаме на склад най-голям спектър от най-добрите и подходящи за повечето клиенти продукти. С други думи, ако търсите нещо на Roca и не го откривате на друго място, възможно е ние да го имаме или да знаем какви са възможностите за бърза доставка.

2.    Консулт

Изключително важно е когато купувате нещо, което се очаква да ползвате 10 години да имате цялата налична информация, на чиято база да вземете решение за покупка на едно или друго. Нашите продавач-консултанти консултират нашите клиенти за различните колекции на Roca, за техните плюсове и минуси и са способни да предложат най-добрите възможни решения в зависимост от изискванията и ограниченията, поставени от клиентите ни. Нашите търговци могат в детайли да обяснят технологиите и техните предимства, вложени във всеки един продукт на Roca. В магазините за обзавеждане за баня, в които се предлагат всякакви марки рядко продавачите имат възможността да навлязат дълбоко в спецификата на всяка от тях.

3.    Експонати

Огромна част от експонатите в нашите магазини са на Roca. Това означава, че няма да си купите нещо, което избирате само на картинка от Интернет или захабен каталог. Случвало се е да получим молба за оглед на продукт, който имаме на склад, но не и в изложбените ни зали – тогава транспортираме стоката, клиентът я преглежда и взима решение. Ще бъдем честни – не са много търговците, които правят това.

4.    Познаваме Roca най-добре

Един от нашите търговци имаше клиент, който търсеше безконтактен висок смесител за умивалник върху плот. Проблемът тук е, че фотоклетката на повечето безконтактни смесители е вградена в основата им. Това ги прави неподходящи за инсталация до умивалник върху плот, просто защото стената на мивката скрива фотоклетката и тя няма да работи. Към този момент, Roca не предлагаше такива смесители за България. Но нашият търговец намери висок смесител Roca LOFT с фотоклетка, вградена до аератора, който обаче беше достъпен само за испанския пазар. Той направи необходимото, за да провери дали такъв смесител може да бъде внесен в България, на каква цена и в какъв срок. В крайна сметка, този клиент се довери на Рокандо.

5.    Над 20-годишен опит

Рокандо ООД е основана през 1999 г. с фокус продажбата и дистрибуцията на продуктите на Roca в България. Макар да разширихме портфолиото си драстично, ние оставаме експертите в продуктовата гама на испанската марка от тогава до днес. Практически, ние съществуваме по-дълго време от официалното представителство на Roca в България. Всичките тези години работа означават едно – опит, който малко (да не кажем никой) от нашите конкуренти имат.


Свързани продукти

Even-T  SQ Термостатична душ колона правоъгълна форма

Even-T SQ Термостатична душ колона правоъгълна форма

Roca Even-T е нов модел душ-колона от съвременни материали, която включва термостатичен смесител, душ слушалка с няколко функции и голяма душ пита, която може да бъде с кръгла или правоъгълна формаРаз..

1,080.00лв. 1,630.80лв.
Без данък: 900.00лв.

ATLAS Round Душ-система с подвижен душ и душ-пита - ПРОМОЦИЯ

ATLAS Round Душ-система с подвижен душ и душ-пита - ПРОМОЦИЯ

Душ-система за вграждане от Roca, изпълнена със смесител ATLAS Round и душ пита Rainsense 250 x 250 mm.Промоционален комплект от Рокандо ООД, който включва:•    Душ-пита Rainsense 250x2..

499.00лв. 771.72лв.
Без данък: 415.83лв.

Душ-система Roca VICTORIA с подвижен душ и душ-пита

Душ-система Roca VICTORIA с подвижен душ и душ-пита

Душ-система за вграждане от Roca, изпълнена със термостатичен смесител VICTORIA и душ пита Rainsense 200 x 200 mm.Промоционален комплект от Рокандо ООД, който включва:•    Душ-пита Rain..

408.00лв. 590.40лв.
Без данък: 340.00лв.

INSPIRA Round Умивалник за монтаж върху плот 370

INSPIRA Round Умивалник за монтаж върху плот 370

Умивалник за монтаж върху мебел или за стенен монтаж от колекцията INSPIRA на испанския производител ROCA произведен от санитарен порцелан FINECERAMIC ® по иновативна технология съчетаваща здравината ..

510.00лв.
Без данък: 425.00лв.

MERIDIAN Промоция с конструкция ACTIVE и тоалетна с тънък капак

MERIDIAN Промоция с конструкция ACTIVE и тоалетна с тънък капак

Комплект от казанче за вграждане Roca ACTIVE с двустепенен бутон в хром гланц (3 и 6 литра за икономичен режим на работа), стенна тоалетна Roca MERIDIAN с изчистен дизайн за лесно измиване и разработе..

560.00лв. 1,006.80лв.
Без данък: 466.67лв.

MAIOLICA AQUA 11x 25 плочки за баня ROCA

MAIOLICA AQUA 11x 25 плочки за баня ROCA

..

72.00лв. 78.80лв.
Без данък: 60.00лв.

AROLA 3 в 1 Комплект смесители за умивалник, вана-душ и тръбно окачване - ПРОМОЦИЯ

AROLA 3 в 1 Комплект смесители за умивалник, вана-душ и тръбно окачване - ПРОМОЦИЯ

Комплект смесители от Roca с 5 години гаранция на керамичната глава. Включва:смесител за умивалник AROLA с автоматичен клапан;смесител за вана и душ с подвижен душ, слушалка и шлаух;тръбно окачване с ..

284.00лв. 391.20лв.
Без данък: 236.67лв.

Colette Base Mosaico Vison 21,4 x 61 cm

Colette Base Mosaico Vison 21,4 x 61 cm

Стенни плочки Рока от серията Colette изпъкват с чара, и нежността си. Декоративните плочки Colette Base Mosaico Azul произведени от испанската фирма Рока, са идеални да трансформират дори и най-малки..

51.00лв.
Без данък: 42.50лв.

CONTESA Правоъгълна Стоманена вана 170 x 70

CONTESA Правоъгълна Стоманена вана 170 x 70

Правоъгълна стоманена вана CONTESA 170 x 70 с усилен под е подходяща за всяка баня. CONTESA е изключително елегантно решение, което би допаднало на всеки вкус и винаги дава перфектни ре..

463.20лв.
Без данък: 386.00лв.

DEBBA ROUND Rimless Моноблок с долно захранване и седалка и капак плавно падане

DEBBA ROUND Rimless Моноблок с долно захранване и седалка и капак плавно падане

Моноблок с разстояние от стената, от колекция DEBBA на Roca. Тоалетната чиния е без ръб за лесно почистване и е с дължина 665 см.Казанчето е с долно захранване. В комплекта е включен седалка и капак п..

480.00лв. 522.00лв.
Без данък: 400.00лв.

GAP ROUND RMLS промо комплект fix с ACTIVE структура  и бутон хром, Slim седалка и капак плавно падане

GAP ROUND RMLS промо комплект fix с ACTIVE структура и бутон хром, Slim седалка и капак плавно падане

Специално предложение за комплект от стенна тоалетна без ръб GAP с кръгла форма, тънка седалка и капак забавено падане и конструкция ACTIVE за вграждане с двоен бутон на 3 и 6 литра.Тоалетната чиния е..

520.00лв. 930.00лв.
Без данък: 433.33лв.

Този сайт използва "бисквитки" за да подобри предлаганите услуги. [Повече информация.]