AROLA смесител за биде с автоматичен изпразнител и меки връзки

AROLA смесител за биде с автоматичен изпразнител и меки връзки

124.80лв.
без ДДС: 104.00лв.
Производител:ROCA
Модел: Arola смесител за биде с клапа
SKU: A5A606AC0K
Стока В наличност

Накратко

Рока представя колекция AROLA - смесители вана/душ, умивалник и кухня от ново поколение, изработен по-най нови стандарти, за да Ви предостави икономич...

Рока представя колекция AROLA - смесители вана/душ, умивалник и кухня от ново поколение, изработен по-най нови стандарти, за да Ви предостави икономичност, удобство и качество.

Смесителят за биде е удобен и практичен, а освен това се вписва перфектно във всяка баня. EVERSHINE технологията е разработена Roca от, за да осигури качествено хромираното покритие на смесителите с голяма устойчивост на агресивни компоненти. Технологията гарантира постоянен блясък през годините. EVERSHINE e устойчивa на надрасквания технология и се поддържа изключително лесно.

SOFTTURN е друга иновативна екстра предоставена ни от иснпанския приозводител Roca, която осигурява максимален комфорт при използване на ръкохватката на смесителя. Тя позволява възможност за прецизно настройване на силата и температура на водната струя. Рока Ви предлага своята богата гама смесители, съчетаващи най-съвременен дизайн и последни технологии, за да отговори на Вашите изисквания!

Ново

0.00лв.
-42%

ATLAS Round Душ-система с подвижен душ и душ-пита ..

474.30лв.   822.00лв. 
-37%

ONA Стенна тоалетна с конструкция DUPLO, капак пла..

769.12лв.   1,212.00лв. 
Ново

0.00лв.
-34%

VICTORIA PRO 60 шкаф за баня с умивалник в бял гла..

618.00лв.   936.00лв. 
Този сайт използва "бисквитки" за да подобри предлаганите услуги. [Повече информация.]