ANARA смесител за умивалник с автоматичен клик изпразнител и меки връзки
-10%

ANARA смесител за умивалник с автоматичен клик изпразнител и меки връзки

174.00лв. 194.40лв.
без ДДС: 145.00лв.
Производител:ROCA
Модел: Anara смесител за умивалник, с изпразнител
SKU: A5A301BC0K
Стока В наличност

Накратко

Смесителят Анара за умивалник е автоматичен изпразнител и включени меки връзки, за да Ви усигори максимален комфорт. Изисканият смесител е разработен ...

Смесителят Анара за умивалник е автоматичен изпразнител и включени меки връзки, за да Ви усигори максимален комфорт. Изисканият смесител е разработен и природосъобразно. За това гарантира ограничителя на дебита за вода, който при този модел е 7л/мин. Ръкохватката е със студен старт в централна позиция. Със смесителите на испанския производител Вие не само си осигурявате комфорт и удобство, но и се грижите за опазването на околната среда.

Anara са смесители от най-новото поколение на Рока. Предлагаме ви ги с гарантирано най-ниска цена, но без компромис в качеството и с традиционната 5-годишна гаранция от испанския производител. Смесители Анара са изработени от масивен месинг и с трайно хромирано покритие. Смесителите от серията Анара се характеризират с иновативната технология на Рока - EVERSHINE. Тя е разработена, за да осигури качествено хромираното покритие на смесителите с голяма устойчивост на агресивни компоненти. Постига се чрез eлектролитна обработка на повърхността и гарантира постоянен блясък през годините, устойчиво е на надрасквания и се поддържа изключително лесно.

Кухненският смесител от серията Анара е с елегантен италиански дизайн и ви предалга удобство и качество на най-добра цена. Разгледайте и останалите ни предложения. Само дистрибутур с достойнства като нашите може да Ви предложи гаранцията, съответстваща на качествените продукти на РОКА!    

Ново

0.00лв.
-40%

ATLAS Round Душ-система с подвижен душ и душ-пита ..

491.04лв.   822.00лв. 
-37%

ONA Стенна тоалетна с конструкция DUPLO, капак пла..

769.12лв.   1,212.00лв. 
Ново

0.00лв.
-34%

VICTORIA PRO 60 шкаф за баня с умивалник в бял гла..

618.00лв.   936.00лв. 
Този сайт използва "бисквитки" за да подобри предлаганите услуги. [Повече информация.]